Snabbt och konfidentiellt, med respekt för kunden

06 781 2500

Om oss

Högklassig kundservice sedan år  2006

Oy Medipunkt Service Ab är ett privatägt familjeföretag med huvudkontor i Jakobstad. Vi verkar i Österbotten och Mellersta Österbotten. Vi har specialiserat oss på hemhjälp och stöd- och vårdtjänster för människor i alla åldrar. Vi utför även all slags städning i hemmet.


Vår verksamhet är underställd hälso- och sjukvårdslagen samt lagen om socialservice. Regionförvaltningsverket för Västra och Inre Finland har godkänt Oy Medipunkt Service Ab som hälso- och sjukvårdsproducent samt socialserviceproducent.


Medipunkt i ett nötskal

Grundat år 2006 (aktiebolag sedan 2015).

Kontor i Jakobstad och Karleby.

Vi sysselsätter ca 70 anställda, varav de flesta är social- och hälsovårdsproffs.


Värderingar

För oss är människan en helhet med fysiska, psykiska och sociala behov. En central del i vår verksamhet utgörs av vår starka kompetens och en inställning till vård- och servicearbete som respekterar kundens individualitet. Vi vill producera service flexibelt, effektivt, högklassigt och med kompetent personal.


Kontakta oss!

Kom ihåg hushållsavdraget!

Du kan få hushållsavdrag för nästan alla våra tjänster. Till tjänster som omfattas av hushållsavdraget hör bl. a. hushållsarbete, städning, klädtvätt, stödtjänster samt vård och omsorg. Avdraget kan vara högst 2 400 €/person. Läs mer på Skatteverkets webbplats. Vi berättar gärna mer!

Kontakta oss och fråga mer