Snabbt och konfidentiellt, med respekt för kunden

06 781 2500

Omsorg, städning och annan hemhjälp

Av oss får du hjälp i vardagen – i Mellersta Österbotten och Österbotten

Åldrande, nedsatt funktionsförmåga, ett hektiskt familjeliv eller en besvärlig livssituation är saker som gör att många kan behöva en hjälpande hand. Hos oss på Medipunkt tillhör dessa händer pigga  och kompetenta proffs, som bemöter dig med expertis och vänlighet även i krävande situationer. Vårt omfattande utbud av hemservice och vårdtjänster hjälper dig klara dagliga rutiner och på så sätt öka livskvaliteten. Vi betjänar alla åldersgrupper i Mellersta Österbotten och Österbotten.

Hemservice och omsorg för till dig eller din närmaste

Läs mer om våra tjänster och kontakta oss, så kan vi slå oss ner för att tillsammans diskutera din situation och se vilken typ av hemservice, städning eller vårdtjänst du behöver och när du behöver den. Vårt familjeföretag står till tjänst med ett utbildat och erfaret team. Tveka inte att be om hjälp!

Kom ihåg hushållsavdraget!

Du kan få hushållsavdrag för nästan alla våra tjänster. Till tjänster som omfattas av hushållsavdraget hör bl. a. hushållsarbete, städning, klädtvätt, stödtjänster samt vård och omsorg. Avdraget kan vara högst 2 400 €/person. Läs mer på Skatteverkets webbplats. Vi berättar gärna mer!

Kontakta oss och fråga mer