Nopeasti ja luottamuksellisesti, asiakasta kunnioittaen

06 781 2500

Hoivapalvelut, siivous ja muu kotiapu

Meiltä saat sellaista apua arkeesi kuin tarvitset – palvelemme Keskipohjanmaalla ja Pohjanmaalla

Ikääntyminen, alentunut toimintakyky, perheen kiireet ja haastava elämänvaihe ovat asioita, joissa moni tarvitsee auttavia käsiä. Meillä Medipunktissa nämä kädet ovat hoitoalan hyväntuulisten ammattilaisten, jotka kohtaavat asiakkaat asiantuntevasti ja lempeästi haastavinakin hetkinä. Tarjoamme kattavat koti- ja hoivapalvelut, jotka helpottavat asiakkaan selviytymistä päivittäisistä rutiineista elämänlaatua parantaen. Palvelemme kaikkia ikäryhmiä Pohjanmaalla ja Keskipohjanmaalla 

Nämä koti- ja hoivapalvelut tarjoamme sinulle tai läheisellesi

Tutustu tarkemmin palveluihimme ja ota yhteyttä, niin keskustellaan tilanteestasi ja istutaan yhdessä alas miettimään, millaiset koti-, siivous- ja hoivapalvelut mitenkin usein sinulle olisi tarpeen. Perheyrityksemme palvelee hoitoalan koulutetun ja kokeneen tiimi voimin. Älä epäröi kysyä apua!

Muista kotitalousvähennys!

Voit saada kotitalousvähennystä lähes kaikista palveluistamme. Kotitalousvähennyksen piiriin kuuluvat mm. kotitaloustyöt, siivoustyöt, pyykinpesu, tukipalvelut sekä hoito- ja hoivapalvelut. Vähennyksen enimmäismäärä on 2400 €/hlö. Lue lisää Verohallinnon sivuilta. Myös me neuvomme mielellämme!

Ota yhteyttä ja kysy lisää