Nopeasti ja luottamuksellisesti, asiakasta kunnioittaen

06 781 2500

Henkilökohtainen avustaja

Sinulle – Keskipohjanmaan ja Pohjanmaan asukas – jolla on alentunut toimintakyky

Vammaispalvelulain 1.9.2009 alkaen mukaan niillä henkilöillä, joilla on alentunut toimintakyky, on oikeus saada henkilökohtaista avustusta. Medipunktin henkilökohtainen avustaja auttaa arjen askareissa, kuten ruonlaitossa, pukeutumisessa, suihkussakäymisessä ja kuntoilussa. Avustaja voi olla tukena myös työssä, opiskelussa, harrastuksissa ja erilaisissa sosiaalisissa tapahtumissa. Kysy lisää, palvelemme Pohjanmaan ja Keskipohjanmaan alueen asukkaita.

Ota yhteyttä. Henkilökohtainen avustaja mahdollistaa turvallisen asumisen kotona huolimatta alentuneesta toimintakyvystä, korkeasta iästä tai sairaudesta.

Laadimme kanssasi huolellisesti henkilökohtaisen hoitosuunnitelman

Teemme asiakkaan kanssa yhdessä aina hoitosuunnitelman, jossa kartoitetaan tämän terveydentila, asuminen, toimintakyky sekä tuki- ja hoitopalveluiden tarve. Näin voimme suunnitella ja toteuttaa avun parhain mahdollisin tavoin.

Voit maksaa palvelusetelillä avustaja-palveluistamme

Jos olet oikeutettu henkilökohtaiseen avustukseen, voit saada sitä varten palvelusetelin. Palveluseteli on eräänlainen taloudellinen apu, jonka kaupunki myöntää. Seteleitä voit käyttää palveluistamme maksamiseen.

Kun tarvitset henkilökohtaista avustajaa

Ota yhteyttä kotipaikkakuntasi vammaispalveluun. Siellä päätetään, onko sinulla oikeus henkilökohtaiseen avustukseen. Siten voit myös saada palvelusetelin käyttöösi. Myös meiltä voit kysyä lisää neuvoja aiheesta ja avustajan hakemisesta.

Sairaanhoitajia, lähihoitajia ja henkilökohtaisia avustajia

henkilökohtainen avustaja

Muista kotitalousvähennys!

Voit saada kotitalousvähennystä lähes kaikista palveluistamme. Kotitalousvähennyksen piiriin kuuluvat mm. kotitaloustyöt, siivoustyöt, pyykinpesu, tukipalvelut sekä hoito- ja hoivapalvelut. Vähennyksen enimmäismäärä on 2400 €/hlö. Lue lisää Verohallinnon sivuilta. Myös me neuvomme mielellämme!

Ota yhteyttä ja kysy lisää