Nopeasti ja luottamuksellisesti, asiakasta kunnioittaen

06 781 2500

Meistä

Laadukasta asiakaspalvelua vuodesta 2006

Oy Medipunkt Service Ab on yksityinen perheyritys jossa pääkonttori on Pietarsaaressa. Toimimme Pohjanmaalla ja keskipohjanmaalla. Olemme erikoistuneet kotiapuun sekä tuki- ja hoitopalveluihin, jotka on suunnattu kaikenikäisille ihmisille, vauvasta vaariin. Myös kaikenlaiset kodin siivoustyöt onnistuvat vaivattomasti kauttamme.

Toimitamme on terveys ja sairaanhoitolain ja sosiaalipalvelulain alaista toimintaa. Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto on hyväksynyt Oy Medipunkt Service Ab:n terveyden ja sairaanhoito sekä sosiaalipalvelutuottajaksi.

Medipunkt pähkinänkuoressa

Perustettu vuonna 2006 (osakeyhtiö vuodesta 2015).
Konttorit Pietarsaaressa ja Kokkolassa.
Työllistämme noin 70 työntekijää, henkilökunnasta valtaosa on sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia.

Arvot

Meille ihminen on kokonaisuus jolla on fyysiset, psyykkiset ja sosiaaliset tarpeet. Keskeisessä asemassa toiminnassamme on vahva ammattitaito sekä asiakkaan yksilöllisyyttä kunnioittava ote hoito- ja palvelutyöhön. Haluamme joustavasti, laadukkaasti ja tuloksellisesti tuottaa palveluita osaavalla henkilökunnalla.

Ota yhteyttä!

Muista kotitalousvähennys!

Voit saada kotitalousvähennystä lähes kaikista palveluistamme. Kotitalousvähennyksen piiriin kuuluvat mm. kotitaloustyöt, siivoustyöt, pyykinpesu, tukipalvelut sekä hoito- ja hoivapalvelut. Vähennyksen enimmäismäärä on 2400 €/hlö. Lue lisää Verohallinnon sivuilta. Myös me neuvomme mielellämme!

Ota yhteyttä ja kysy lisää