Nopeasti ja luottamuksellisesti, asiakasta kunnioittaen

06 781 2500

Ammattilaistiimi palveluksessasi!

Oy Medipunkt Service Ab koostuu vahvoista hoito- ja siivousalan osaajista

Oy Medipunkt Service Ab:n omistajia olemme me: Elof ja Vivi-Ann Fellman. Elof on koulutukseltaan mielenterveyshoitaja ja hänellä on alalta pitkä kokemus. Vivi-Ann on koulutukseltaan kotiavustaja ja työskennellyt vuosia kaupungin kotipalvelussa.

Henkilökuntaamme kuuluu tällä hetkellä noin 70 henkilöä. Määrä kasvaa koko ajan sen mukaan, kun on tarvetta. Tiimistämme löytyy mm. sairaanhoitajia, mielenterveyshoitajia, lähihoitajia, kotiavustajia sekä siivoojia. Pidämme ammattitaitoamme yllä säännöllisillä koulutuksilla.

Haluaisitko kuulua henkilökuntaamme?

Henkilökuntamme valitaan henkilökohtaisten ja ammatillisten vaatimusten mukaan. Arvostamme erityisesti seuraavia ominaisuuksia: lämpö, joustavuus, sosiaalinen vastuu ja ammattimainen työskentelytapa.

Haemme jatkuvasti joukkoomme lähihoitajia ja henkilökohtaisia avustajia. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja on joko kokoaikainen tai osa-aikainen. Palkkaus TES:in mukainen. Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi Elof Fellmanille osoitteeseen elof.fellman@medipunkt.fi.

Muista kotitalousvähennys!

Voit saada kotitalousvähennystä lähes kaikista palveluistamme. Kotitalousvähennyksen piiriin kuuluvat mm. kotitaloustyöt, siivoustyöt, pyykinpesu, tukipalvelut sekä hoito- ja hoivapalvelut. Vähennyksen enimmäismäärä on 2400 €/hlö. Lue lisää Verohallinnon sivuilta. Myös me neuvomme mielellämme!

Ota yhteyttä ja kysy lisää