Nopeasti ja luottamuksellisesti, asiakasta kunnioittaen

06 781 2500

Kotihoito

Kun omat voimat eivät riitä, meidän kyllä riittävät – meidän kotisairaanhoito ja kotipalvelu auttaa Pohjanmaan ja Keskipohjanmaan alueen asukkaita

Vaikka ikä alkaa painaa, moni haluaa siitä huolimatta asua omassa kodissaan niin pitkään kuin mahdollista. Voimavarat ja terveys eivät kuitenkaan välttämättä riitä arjen askareisiin. Tässä Medipunkt  voi olla avuksi hoiva ja arjen palveluilla. Olemme luotettava kotisairaanhoito ja kotipalvelun tuottaja helpottamaan päivittäistä elämää ja kotona selviytymistä. Palvelemme Pohjanmaan ja Keskipohjanmaan alueen ikäihmisiä sekä perheitä. 

Kotihoito voi pitää sisällään seuraavia tehtäviä

  • Kotipalvelua
  • Kotisairaanhoitoa
  • Pyykinpesua ja silitys
  • Ruoanlaittoa
  • Siivousta
  • Ostosten tekeminen
  • Asiointia Postissa tai pankissa

Askareissa auttamisen lisäksi olemme juttuseurana, välittävänä ystävänä vierellä. Yhdessä voimme tehdä elämän helpommaksi – voit kääntyä aina puoleemme täydellä luottamuksella. Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä, mihin kaikkeen apua tarvitset!

Kotiapua kiireiselle perheelle

Tarjoamme kotipalvelun myös perheille. Voimme esimerkiksi kuljettaa lapsesi kouluun, autamme lastenhoidossa ja muissa perheen asioissa. Lue lisää.

Meille ihminen on kokonaisuus, jolla on fyysiset, psyykkiset ja sosiaaliset tarpeet.

Tarjoamme hoito- ja huoltopalveluja kaikille ikäryhmille, joilla on avuntarve.

Niin pitkälle kun mahdollista, asiakas saa valita ajan ja kotiavustajan asiakkaan kunnioituksella, omaiset ja heidän kotinsa.

Henkilökunnalla on ensiaputaidot, lääkehoitotaidot, hygieniapassi, koulutus kriisityössä ja siirtotekniikassa.

Muista kotitalousvähennys!

Voit saada kotitalousvähennystä lähes kaikista palveluistamme. Kotitalousvähennyksen piiriin kuuluvat mm. kotitaloustyöt, siivoustyöt, pyykinpesu, tukipalvelut sekä hoito- ja hoivapalvelut. Vähennyksen enimmäismäärä on 2400 €/hlö. Lue lisää Verohallinnon sivuilta. Myös me neuvomme mielellämme!

Ota yhteyttä ja kysy lisää