Nopeasti ja luottamuksellisesti, asiakasta kunnioittaen

06 781 2500

Siivouspalvelu

Tarvitsetko apua kodin siivouksessa? Me autamme Pohjanmaan ja Keskipohjanmaan alueilla!

Hyödynnä Medipunktin siivouspalvelu, kun oma aika tai jaksaminen ei riitä kodin siisteydestä huolehtimiseen. Kotisiivous tuo toki myös pientä luksusta arkeen ja samalla arvokasta aikaa itselle vaikka harrastuksiin tai muihin menoihin, toki vain pelkkään rentoutumiseen. Kysy siivouspalvelua Pohjanmaan ja Keskipohjanmaan alueille!

Siivousta laatu edellä

Siivouksen toteutamme aina tarkkaa laatua vaalien. Käytämme luontoystävällisiä tuotteita ja tehokkaiksi todettuja välineitä. Pidämme huolta myös henkilökuntamme viihtyisyydestä ja hyvinvoinnista – näin heillä on parhaat edellytykset tuottaa sellainen lopputulos, jonka asiakkaillemme lupaamme.

Ota yhteyttä, niin sovitaan siivouspalvelun sisällöstä

Siivouspalvelun sisällöstä sovitaan aina yksilöllisesti asiakkaan kanssa. Siivoukseen voidaan sisällyttää esim. ikkunanpesu, suursiivous, ylläpitosiivous ja erilaiset kertasiivoukset. Ota yhteyttä, niin jutellaan toiveistasi. HUOM! Sotainvalidit voivat maksaa siivouksestamme palvelusetelillä. 

Siivouslahjakortti – anna lahjaksi aikaa ja puhdas koti

Anna läheiselle lahjaksi hieman enemmän vapaa-aikaa ja samalla ihanan siisti koti. Lahjakortin voit ostaa vaikka ikkunanpesuun tai muuhun siivoustehtävään.

Esimerkkejä lahjakortista: 70 € lahjakortti voi sisältää 1 h kevytsiivouksen + 1 h ikkunanpesun TAI 2 h suursiivouksen. 110 € lahjakortti voi sisältää 3 h suursiivouksen + ikkunanpesun.

Luonnollisesti siivouspaketit räätälöidään myös toiveidesi mukaan. Autamme mielellämme lahjakortin laatimisessa, joten ota yhteyttä!

Muista kotitalousvähennys!

Voit saada kotitalousvähennystä lähes kaikista palveluistamme. Kotitalousvähennyksen piiriin kuuluvat mm. kotitaloustyöt, siivoustyöt, pyykinpesu, tukipalvelut sekä hoito- ja hoivapalvelut. Vähennyksen enimmäismäärä on 2400 €/hlö. Lue lisää Verohallinnon sivuilta. Myös me neuvomme mielellämme!

Ota yhteyttä ja kysy lisää